Яєчний млинець для ролів
(покроковий рецепт з фото)
Що тільки не використовують у начинку для ролів, крім риби і морепродуктів. Я хочу запропонувати вам дуже цікавий і простий варіант. Він чудово поєднується як з рибкою, так і з овочами. Запам'ятовуйте!
Моя розповідь про те, як приготувати яєчний млинець для ролів. Це швидко, цікаво і справді смачно! Я пропоную класичний варіант: яйце з дрібкою солі. Але при бажанні ви можете додати зелень, соєвий соус або спеції за смаком. Спробуйте роли з такою начинкою, напевно вам сподобається:)
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. У невелику мисочку вбийте 2 яйця, додайте сіль за смаком і збийте до однорідності.
2. Вилийте омлет на сковороду з маслом і обсмажте з двох сторін. Повторіть процес з рештою яйцями. Дайте млинців трохи охолонути, а потім наріжте їх смужками.
3. Як вид, їх дуже зручно використовувати в начинку для ролів.
4. Акуратно звертаєте.
5. Нарізуєте і подаєте до столу.
Смачного!
Смачного!