Млинці з сирною масою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо млинці з сирною масою в домашніх умовах на сніданок. Ми впораємося хвилин за 30 і ще залишиться час для ранкової кави.
Цей рецепт приготування млинців з сирною масою можна поліпшити, якщо додати ще пару інгредієнтів в начинку. Наприклад, було б непогано додати маку та фруктового варення.
- Яйця - 5 штук
- Молоко - 700 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Солодка сирна маса - 600 грам
У миску розбиваємо яйця, додаємо солі і цукру. Збиваємо до пінки. Поступово, постійно помішуючи, додаємо в масу молоко, борошно, крохмаль, і розтоплюємо вершкове масло. Набагато швидше тісто готується в блендері. Останнім інгредієнтом буде рослинне масло.
Млинці випікаємо на сковорідці. Багато часу на це не піде, але щоб вони не охололи завчасно, готові млинці складаємо один на одного.
Тепер розберемося з начинкою. Якщо потрібно, размораживаем її. Сирна маса може бути фруктової або просто ванільною - головне, щоб вона була солодкою.
Начинку загортаємо в млинчики. Розподіляємо її рівномірно по всьому млинців. В принципі млинці можна подавати до столу. Смачного!