Млинці з кабачків з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любителям кабачків такі легкі млинці повинні припасти до смаку. У рецепті присутній твердий сир, що надає млинців ще більш ніжний і насичений смак. Приготуйте і насолодитеся!
До вашої уваги - простий рецепт приготування млинців з кабачків з сиром. Спершу приготуйте тісто, використавши: тертий твердий сир, кабачки, борошно, яйця, петрушку і спеції. Потім обсмажте млинці на олії з двох сторін. До столу подавайте гарячими, хоча вони і остиглі дуже смачні!
Гарного вам дня!
- Кабачок - 1 штука (великий )
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Кріп свіжий - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Кабачки промийте і очистіть від шкірки і насіння. Натріть на крупній тертці.
Додайте до кабачків натертий на крупній тертці сир.
Засипаємо борошно і вбиваємо яйця. Додаємо подрібнений свіжий кріп, сіль і перець. Ретельно перемішуємо тісто.
На сковороду вливаємо олію, трохи його розігріваємо. Столовою ложкою зачерпує тісто і викладаємо на сковороду, обсмажуємо з кожного боку по 4-5 хвилин. Вогонь середній.
Можна смажити під кришкою, тоді млинці виходити більш рум'яними і затягнутими.
Смачного!