Млинці тонкі на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Немає, мабуть, жодного російського людини, яка б не любила млинців. У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати млинці тонкі на кефірі без праці і клопоту, і допоможе здивувати своїх близьких.
Такі млинці виходять трохи з кислинкою, тому, по бажанню, додайте трохи цукру. Млинці виходять дивно легко і швидко, а мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати млинці тонкі на кефірі і допоможе здивувати всю Вашу сім'ю і друзів.
Млинці подавайте зі сметаною, солоним вершковим маслом або ікрою, на ваш смак.
Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Кефір 3% - 120 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 75 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1
У мисці змішайте яйця, борошно, сіль і цукор. Потім додайте кефір і воду. Все перемішайте.
2
Накрийте тісто кришкою і поставте в холод на 30 хвилин.
3
У розігрітій сковороді, змащеній маслом, налийте порцію млинця і обсмажте з 2 сторін до золотистого кольору.