Рецепт Млинці на кефірі тонкі фото

Млинці на кефірі тонкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Швидке і зручне в приготуванні блюдо. Це прекрасний повноцінний сніданок і відмінна закуска в будь-який час дня. І найголовніше, це неймовірно простий рецепт приготування.

Опис приготування:

Багато кухарі знають, як приготувати тонкі млинці на кефірі, щоб вони вийшли м'які, повітряні і ніжні. Тепер і ви дізнаєтеся всі секрети. Відразу розкриємо один з них: для отримання вишуканого смаку борошно бажано просіяти. Отже, почнемо!

  • Борошно - 150 грам
  • Кефір - 120 мілілітрів
  • Цукор - 80 грам
  • Вода - 75 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
1
Збиваємо віночком в підсоленій воді цукор, кефір і яйця.
2
Починаємо додавати (просівати) борошно невеликими порціями, плавно помішуючи, наше рідке тісто.
3
Після того, як половину борошна вже всипали, додаємо топлене масло. Тісто має вийти досить рідким, щоб млинці вийшли дійсно тонкими.
4
Перед тим, як починати смажити млинці, варто дуже добре розігріти сковорідку, попередньо змастивши її олією.
5
Виливайте на гарячу сковорідку невелику порцію тіста і прожарьте кожен млинець з обох сторін.
6
Поливаємо млинці медом і насолоджуємося смачним сніданком.

Схожі рецепти