Млинці на кефірі тонкі
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і зручне в приготуванні блюдо. Це прекрасний повноцінний сніданок і відмінна закуска в будь-який час дня. І найголовніше, це неймовірно простий рецепт приготування.
Багато кухарі знають, як приготувати тонкі млинці на кефірі, щоб вони вийшли м'які, повітряні і ніжні. Тепер і ви дізнаєтеся всі секрети. Відразу розкриємо один з них: для отримання вишуканого смаку борошно бажано просіяти. Отже, почнемо!
- Борошно - 150 грам
- Кефір - 120 мілілітрів
- Цукор - 80 грам
- Вода - 75 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
1
Збиваємо віночком в підсоленій воді цукор, кефір і яйця.
2
Починаємо додавати (просівати) борошно невеликими порціями, плавно помішуючи, наше рідке тісто.
3
Після того, як половину борошна вже всипали, додаємо топлене масло. Тісто має вийти досить рідким, щоб млинці вийшли дійсно тонкими.
4
Перед тим, як починати смажити млинці, варто дуже добре розігріти сковорідку, попередньо змастивши її олією.
5
Виливайте на гарячу сковорідку невелику порцію тіста і прожарьте кожен млинець з обох сторін.
6
Поливаємо млинці медом і насолоджуємося смачним сніданком.