Рецепт Млинці на дріжджах тонкі фото

Млинці на дріжджах тонкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто, Дріжджі, Сухі дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Млинці

Ці млинці - просто палочка-виручалочка молодої господині, адже за моїм рецептом вони з першого разу виходять просто ідеальними. Навіть незважаючи на те, що вони дуже тонкі і дуже ніжні, вони не рвуться.

Перед вами рецепт, як приготувати млинці на дріжджах тонкі. На смак ці млинці набагато цікавіше звичайних бездріжджових і, як на мене, ситніше. Звичайно, різниця між дріжджовими і бездріжджовий млинцями ще і в часі приготування. Бездріжджові готуються за лічені хвилини: всі інгредієнти змішали, збили - і можна на сковороду. З дрожевимі доведеться повозитися. Але запевняю вас, результат того вартий. Я люблю подавати такі млинці з варенням або джемом, іноді - зі згущеним молоком. Виходить дуже смачне ласощі дял дітей та дорослих.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 1-2 штук
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 5 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
млинці на дріжджах тонкі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
млинці на дріжджах тонкі - фото крок 2
Молоко підігрійте до температури 30-35 градусів, розведіть в ньому дріжджі до повного розчинення і залиште на 30 хвилин.
млинці на дріжджах тонкі - фото крок 3
Додайте яйця, рослинна олія, цукор і борошно. Збийте отриману масу віночком.
млинці на дріжджах тонкі - фото крок 4
Залиште готове тісто ще на 15-20 хвилин.
млинці на дріжджах тонкі - фото крок 5
Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді. До речі, сковороду годі й змащувати маслом, оскільки ми його вже додали в тісто.
млинці на дріжджах тонкі - фото крок 6
Млинці готові. Смачного!

Схожі рецепти