Млинці на дріжджах тонкі
(покроковий рецепт з фото)
Ці млинці - просто палочка-виручалочка молодої господині, адже за моїм рецептом вони з першого разу виходять просто ідеальними. Навіть незважаючи на те, що вони дуже тонкі і дуже ніжні, вони не рвуться.
Перед вами рецепт, як приготувати млинці на дріжджах тонкі. На смак ці млинці набагато цікавіше звичайних бездріжджових і, як на мене, ситніше. Звичайно, різниця між дріжджовими і бездріжджовий млинцями ще і в часі приготування. Бездріжджові готуються за лічені хвилини: всі інгредієнти змішали, збили - і можна на сковороду. З дрожевимі доведеться повозитися. Але запевняю вас, результат того вартий. Я люблю подавати такі млинці з варенням або джемом, іноді - зі згущеним молоком. Виходить дуже смачне ласощі дял дітей та дорослих.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 1-2 штук
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Молоко підігрійте до температури 30-35 градусів, розведіть в ньому дріжджі до повного розчинення і залиште на 30 хвилин.
Додайте яйця, рослинна олія, цукор і борошно. Збийте отриману масу віночком.
Залиште готове тісто ще на 15-20 хвилин.
Випікайте млинці на добре розігрітій сковороді. До речі, сковороду годі й змащувати маслом, оскільки ми його вже додали в тісто.
Млинці готові. Смачного!