Млинці макові з суничної начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування макових млинців з суничної начинкою. Начинку в млинці можна так само приготувати з риби, грибів, фруктів, або ягід.
У приготуванні млинців немає нічого складного. Готуються вони швидко, виходять рум'яними і смачними. З начинкою можна експериментувати.
- Молока - 2 склянки
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Яєчного жовтка - 2 штуки
- Ванільного цукру - 10 грам
- Сіль - 0, 3 чайних ложки
- Масла вершкового - 20 грам
- Суничне варення - За смаком (начинка)
1. Приготуємо для макових млинчиків тісто: збити з цукром жовтки, додати сіль, ванільний цукор, розтопленого вершкового масла (не гарячкуй) і ошпарений окропом мак. Все перемішати, додаємо по трохи борошно і замішуємо круте макове тісто.
2. Підігріти трохи молоко і додаємо в тісто. Після треба тісто розмішати до однородго стану. Вийде жідкообразное тісто, легко стікає з ложки. Накрити тісто серветкою і дати постояти на столі хвилин 20.
3. На добре прогрітій сковороді випікаємо млинці, невеликими порціями наливаємо тісто, треба щоб воно рівномірно розтікався, злегка повертаємо сковороду. Млинці випікаємо з одного боку!
4. Суничне варення намажемо на підсмажену сторону млинця, тепер згорнути кожен з млинців в трубочку.
5. Цільними ягодами суниці прикрасити млинці. Млинці готові. Смачного!