Рецепт Млинці макові з суничної начинкою фото

Млинці макові з суничної начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Суниця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування макових млинців з суничної начинкою. Начинку в млинці можна так само приготувати з риби, грибів, фруктів, або ягід.

Опис приготування:

У приготуванні млинців немає нічого складного. Готуються вони швидко, виходять рум'яними і смачними. З начинкою можна експериментувати.

  • Молока - 2 склянки
  • Мак - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яєчного жовтка - 2 штуки
  • Ванільного цукру - 10 грам
  • Сіль - 0, 3 чайних ложки
  • Масла вершкового - 20 грам
  • Суничне варення - За смаком (начинка)
млинці макові з суничної начинкою - фото крок 1
1. Приготуємо для макових млинчиків тісто: збити з цукром жовтки, додати сіль, ванільний цукор, розтопленого вершкового масла (не гарячкуй) і ошпарений окропом мак. Все перемішати, додаємо по трохи борошно і замішуємо круте макове тісто.
млинці макові з суничної начинкою - фото крок 2
2. Підігріти трохи молоко і додаємо в тісто. Після треба тісто розмішати до однородго стану. Вийде жідкообразное тісто, легко стікає з ложки. Накрити тісто серветкою і дати постояти на столі хвилин 20.
млинці макові з суничної начинкою - фото крок 3
3. На добре прогрітій сковороді випікаємо млинці, невеликими порціями наливаємо тісто, треба щоб воно рівномірно розтікався, злегка повертаємо сковороду. Млинці випікаємо з одного боку!
млинці макові з суничної начинкою - фото крок 4
4. Суничне варення намажемо на підсмажену сторону млинця, тепер згорнути кожен з млинців в трубочку.
млинці макові з суничної начинкою - фото крок 5
5. Цільними ягодами суниці прикрасити млинці. Млинці готові. Смачного!

Схожі рецепти