Рецепт Млинцевий торт з яблуками фото

Млинцевий торт з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Млинцевий торт з яблуками можна сміливо готувати на святковий стіл, дивувати їм дорогих гостей. Я готувала його на солодкий стіл дитині в школу, діти мої кулінарні старання оцінили по достоїнству.


Опис приготування:

Начинкою такого торта можуть бути будь-які фрукти, проварені в цукровому сиропі. Яблука - оптимальне рішення начинки для цього десерту. Кількість балонів, який буде потрібно для приготування цього торта, мінімум 10. Все залежить від форми, в якій ви будете готувати торт. Я раджу скористатися прямокутною формою з бортами не більше 7 сантиметрів у висоту.

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 2 склянок
  • Сіль - 1 За смаком
  • Цукор - 1 За смаком
  • Яйце - 1 штук
  • Яблуко - 2 штуки
  • Крем - 40 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Обкладинка - 1 За смаком
млинцевий торт з яблуками - фото крок 1
1. Замішуємо класичне тісто на млинці: збиваємо яйця з молоком, сметаною, сіллю і цукром. Консистенція повинна бути однорідною, а тісто - без грудок. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді.
млинцевий торт з яблуками - фото крок 2
2. Начинка готується так: яблука очищаються від шкірки, відправляються в сотейник і гасяться з невеликим додаванням сметани і цукру. Коли маса трохи закарамелізуется, знімаємо її з вогню і чекаємо, поки охолоне.
млинцевий торт з яблуками - фото крок 3
3. Тепер найвідповідальніша процедура: беремо форму для випічки пирога з високими бортами, викладаємо млинець, потім ще один - і викладаємо начинку. Млинці викладаємо так, щоб вони повністю покривали форму, а краю їх - звисали з боків форми.
млинцевий торт з яблуками - фото крок 4
4. Викладену начинку закриваємо іншими млинцями, а між ними ще раз викладаємо начинку. І так до тих пір, поки форма не буде заповнена до самого верху. У мене є скляна прямокутна форма, в ній я і робила наш млинцевий торт з яблуками.
млинцевий торт з яблуками - фото крок 5
5. Викладаємо залишки начинки і млинців, а зверху все це чудо закриваємо звисаючими краями перших млинців.
млинцевий торт з яблуками - фото крок 6
6. І все замотуємо харчовою плівкою. Краще поставити гніт і прибрати млинцевий торт з яблуками в холодильник на ніч або мінімум годин на 5.
млинцевий торт з яблуками - фото крок 7
7. Ось такий гарний він вийшов на ранок. Нарізайте його порційно або виклавши на красиве блюдо, прикрасьте за смаком - і подавайте на стіл.

Схожі рецепти