Медово-гірчична заправка з маком
(покроковий рецепт з фото)
Для 15 хвилин з невеликої кількості інгредієнтів пропоную вам зробити смачну, пікантну і дуже оригінальну заправку. Вона чудово підійде для салатів або сухариків, наприклад. Спробувати потрібно.
Пропоную вам урізноманітнити традиційні соуси, до яких всі вже давно звикли. Покажу, як приготувати медово-гірчичну заправку з маком. Час, витрачений на активний процес, - всього кілька хвилин. Результат здатний дійсно вас здивувати. Для міксів овочів, курки або яловичини така заправка буде дуже до речі.
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1.5 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мак - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
1. У мисочці з'єднайте пропущений через прес часник, мідь, яблучний оцет, гірчицю, мак, сіль і перець.
2. Перемішайте як слід і залиште на 10-15 хвилин настоятися.
3. Після тонкою цівкою влийте оливкова олія, ретельно збиваючи заправку віночком.
4. Усе, медово-гірчична заправка з маком готова.
Смачного!
Смачного!