Рецепт Медовий бісквіт фото

Медовий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Мед
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, День народження, 8 березня
Випічка, Торти, Бісквіт, Бісквітний торт

Немає на світі смачніше і простіше випічки, ніж медовий бісквіт. Рецепт найнижчою складності - але ласощі самого що ні на є високого рівня Спробуйте приготувати медовий бісквіт - не пошкодуєте.

Медовий бісквіт - це унікальна комбінація простоти приготування, доступності інгредієнтів і смакоту результату. За рецептом повітряний бісквіт виходить дивно ніжним, м'яким, з присмаком меду. Бувають сухі бісквіти, але це не таке - він прямо тане в роті, його можна їсти без жодних кремів як справжнісінький торт. А, що я розповідаю - марш на кухню готувати!

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 160 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 190 грам
  • Згущене молоко - - За смаком
  • Горіхи - - За смаком
медовий бісквіт - фото крок 1
Все дуже просто. Для початку в ємність розіб'ємо яйця, додамо мед і цукор.
медовий бісквіт - фото крок 2
Збиваємо близько 10 хвилин до утворення досить щільної маси. Обсяг повинен збільшитися десь в 3-4 рази, тому не лінуйтеся - збивати потрібно довго.
медовий бісквіт - фото крок 3
Тепер можна всипати в яєчну масу борошно.
медовий бісквіт - фото крок 4
Тепер вже не збиваємо, а просто акуратно перемішуємо знизу вгору. До однорідності.
медовий бісквіт - фото крок 5
Ставимо в духовку і випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах до готовності. Готовність найпростіше визначати дідівським методом протиканія шпажкою або ножиком
медовий бісквіт - фото крок 6
Ось такий от гарненький медовий бісквіт у вас вийде.
медовий бісквіт - фото крок 7
Тепер, при бажанні, його можна розрізати на 2-3 коржа, кожен з яких змащуємо вареним згущеним молоком.
медовий бісквіт - фото крок 8
Досить двох шарів згущеного молока між трьома коржами бісквіта.
медовий бісквіт - фото крок 9
Зверху змащуємо згущеним (або топленим шоколадом), посипаємо рубаними горішками. Готово!

Схожі рецепти