Медовий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Немає на світі смачніше і простіше випічки, ніж медовий бісквіт. Рецепт найнижчою складності - але ласощі самого що ні на є високого рівня Спробуйте приготувати медовий бісквіт - не пошкодуєте.
Медовий бісквіт - це унікальна комбінація простоти приготування, доступності інгредієнтів і смакоту результату. За рецептом повітряний бісквіт виходить дивно ніжним, м'яким, з присмаком меду. Бувають сухі бісквіти, але це не таке - він прямо тане в роті, його можна їсти без жодних кремів як справжнісінький торт. А, що я розповідаю - марш на кухню готувати!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 160 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 190 грам
- Згущене молоко - - За смаком
- Горіхи - - За смаком
Все дуже просто. Для початку в ємність розіб'ємо яйця, додамо мед і цукор.
Збиваємо близько 10 хвилин до утворення досить щільної маси. Обсяг повинен збільшитися десь в 3-4 рази, тому не лінуйтеся - збивати потрібно довго.
Тепер можна всипати в яєчну масу борошно.
Тепер вже не збиваємо, а просто акуратно перемішуємо знизу вгору. До однорідності.
Ставимо в духовку і випікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах до готовності. Готовність найпростіше визначати дідівським методом протиканія шпажкою або ножиком
Ось такий от гарненький медовий бісквіт у вас вийде.
Тепер, при бажанні, його можна розрізати на 2-3 коржа, кожен з яких змащуємо вареним згущеним молоком.
Досить двох шарів згущеного молока між трьома коржами бісквіта.
Зверху змащуємо згущеним (або топленим шоколадом), посипаємо рубаними горішками. Готово!