Медовий бісквіт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Медовий бісквіт в мультиварці виходить дуже ніжним, м'яким і смачним. Його сміливо можна використовувати для приготування будь-яких тортиків або подавати як самостійний десерт.
Щоб бісквіт вийшов м'яким і смачним в тісто слід крім меду обов'язково додати розпушувач. Час випічки може відрізнятися в залежності від потужності конкретної мультиварки, тому варто слідувати інструкції до конкретної техніці.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1/4 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У миску вбийте яйця, до них додайте сіль і цукор.
Збийте все міксером протягом 3-5 хвилин.
Потім додайте розпушувач.
Додайте мед. Всі збийте міксером.
Додайте просіяне борошно. Ще раз збийте тісто або добре його перемішайте віночком.
Форму змастіть рослинною олією і вилийте в неї тісто.
Встановіть форму в мультиварку. На дисплеї виберіть програму "випічка" . Час приготування 30 хвилин. Якщо у вас мультиварка по потужності менше 900 Ватт, тоді час приготування буде рази в два більше.
Готовність бісквіта перевірте дерев'яною шпажкою. Із шматка випічки вона повинна залишатися сухою.
Ось такий бісквіт вийшов! Приємного чаювання!