Рецепт Маринований арахіс фото

Маринований арахіс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Арахіс
Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Маринований арахіс - незвичайна закуска за мотивами китайської кухні. Підійде до охолодженого пива або до більш міцному алкоголю. Блюдо виходить смачним, з яскравим насиченим смаком, непогано насичує.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати маринований арахіс, я розповім нижче. Арахіс краще використовуйте необсмаженого, без солі. Якщо любите гостре, то в маринад можна додати мелений червоний перець. Лимон можна замінити на лайм, так смак вийде екзотичніше. Особливо закуска повинна сподобається тим, хто любить пробувати нові оригінальні рецепти!

  • Арахіс - 200 грам
  • Імбир - 40 грам
  • Лимон - 3 штуки
  • Соєвий соус - 75 мілілітрів
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Зелень - За смаком
маринований арахіс - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
маринований арахіс - фото крок 2
Відваріть арахіс близько години до м'якого стану.
маринований арахіс - фото крок 3
Імбир тонко наріжте.
маринований арахіс - фото крок 4
З лимонів вичавіть сік. Змішайте імбир, сік лимона, всі спеції, дрібно посічену зелень і часник. Перемішайте.
маринований арахіс - фото крок 5
Додайте арахіс в маринад, ретельно перемішайте. Перекладіть в чисту стерилізовану банку. Залиште на 3-5 днів.
маринований арахіс - фото крок 6
Маринований арахіс готовий, смачного!

Схожі рецепти