Манти в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Манти як блюдо у нас знають і люблять, і в рекламі воно не потребує. Але ось як приготувати манти в мікрохвильовці, тобто. Швидшим способом, знають не всі, а шкода. Виправляємо непорозуміння!
Отже, якщо ви вирішили дізнатися, як приготувати манти в мікрохвильовці, давайте для початку розберемося, як же взагалі зробити манти Так що, якщо вони у вас лежать вже готові, можете перші пункти з цим сміливо пропускати
1. Отже, приступимо до готування мантів. Для начинки м'ясо, сало і цибулю дрібно-дрібно подрібнюємо ножем. Кажуть, що справжні манти робляться тільки вручну, але звичайно ж, ви можете пошкодувати свої очі і подрібнити цибулю в блендері. Але тільки цибулю! М'ясо в манти тільки ріжемо, це закон.
2. Змішуємо наші нарізані інгредієнти, домішуємо до них сіль, перець і улюблені спеції. Відставляємо постояти.
3. Тепер настав час для тесту. Для цього яйця вбиваємо в миску, додамо до них півсклянки холодної води, а також приблизно половинку чайної ложки солі. Добре все розмішуємо. Поступово всипаємо борошно, не припиняючи помішування, тісто має вийде крутим.
4. Тепер же добре і ретельно вимішуємо наше тісто руками. За правилами - приблизно двадцять хвилин, але якщо ви дама і ручки у вас ніжні, - то просто добре вимісити і залиште постояти на 15-20 хвилин.
5. Як тісто підійде, - Я розбила тісто на дві частини, потім ще і ще, як це робиться з цим пельменів або вареників. Розкачуємо з тіста корж приблизно 10 см в діаметрі, кладемо 1 столову ложку начинки, і звертаємо. Можна для більшої соковитості наших мантів в кожен з них при загвинчування доповідати маленький шматочок сала.
6. Тепер найцікавіше - як зробити манти ми зрозуміли, а ось як приготувати манти в мікрохвильовці, - читайте далі. Першим ділом, кожен з мантів обмакиваем в рослинне масло, або ж обмащуємо щіточкою.
7. Тепер викладаємо їх на решітку. Вона може бути будь-яка, головне, щоб помістилася в мікрохвильовку. Красиво викладаємо на неї наші манти в маслі.
8. А в окрему каструльку (знову ж таки, все повинно бути пропорційно мікрохвильовці) наливаємо води, і ставимо її під гратами. Включаємо приблизно на 15 хвилин нашу мікрохвильовку, - і манти в мікрохвильовці готові!
Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сало - 50 грам
1. Отже, приступимо до готування мантів. Для начинки м'ясо, сало і цибулю дрібно-дрібно подрібнюємо ножем. Кажуть, що справжні манти робляться тільки вручну, але звичайно ж, ви можете пошкодувати свої очі і подрібнити цибулю в блендері. Але тільки цибулю! М'ясо в манти тільки ріжемо, це закон.
2. Змішуємо наші нарізані інгредієнти, домішуємо до них сіль, перець і улюблені спеції. Відставляємо постояти.
3. Тепер настав час для тесту. Для цього яйця вбиваємо в миску, додамо до них півсклянки холодної води, а також приблизно половинку чайної ложки солі. Добре все розмішуємо. Поступово всипаємо борошно, не припиняючи помішування, тісто має вийде крутим.
4. Тепер же добре і ретельно вимішуємо наше тісто руками. За правилами - приблизно двадцять хвилин, але якщо ви дама і ручки у вас ніжні, - то просто добре вимісити і залиште постояти на 15-20 хвилин.
5. Як тісто підійде, - Я розбила тісто на дві частини, потім ще і ще, як це робиться з цим пельменів або вареників. Розкачуємо з тіста корж приблизно 10 см в діаметрі, кладемо 1 столову ложку начинки, і звертаємо. Можна для більшої соковитості наших мантів в кожен з них при загвинчування доповідати маленький шматочок сала.
6. Тепер найцікавіше - як зробити манти ми зрозуміли, а ось як приготувати манти в мікрохвильовці, - читайте далі. Першим ділом, кожен з мантів обмакиваем в рослинне масло, або ж обмащуємо щіточкою.
7. Тепер викладаємо їх на решітку. Вона може бути будь-яка, головне, щоб помістилася в мікрохвильовку. Красиво викладаємо на неї наші манти в маслі.
8. А в окрему каструльку (знову ж таки, все повинно бути пропорційно мікрохвильовці) наливаємо води, і ставимо її під гратами. Включаємо приблизно на 15 хвилин нашу мікрохвильовку, - і манти в мікрохвильовці готові!
Смачного!