Манний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Манний пудинг - знайомий всім десерт ще з часів дитячого садка. Пропоную приготувати такий пудинг в домашніх умовах. Готове ласощі можна їсти, полив солодким сиропом або ж варенням.
Готуємо манний пудинг в домашніх умовах. Манна каша змішується з цукром і додається в кипляче молоко, потім вводяться збиті яйця з білком. Отримана маса випікається в духовці 30-40 хвилин до золотистої скоринки. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!
- Манна крупа - 200 грам
- Молоко - 2 L
- Цукор ванільний - 15 грам
- Вершкове масло - 5 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
Змішайте манну крупу зі звичайним і ванільним цукром.
Молоко доводимо до кипіння.
Засипаємо в молоко манну крупу, перемішуємо, щоб вийшла густа манна каша.
Збиваємо білок з одним яйцем.
Отриману суміш вводимо в манну кашу, перемішуємо.
Змащуємо форму для випічки вершковим маслом, викладаємо в неї пудинг.
Змащуємо жовтком. Запікаємо 30 хвилин, температура 170 градусів. Даємо пудингу охолонути і настоятися приблизно 1 час.
Смачного!