Рецепт Манний пудинг фото

Манний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Манька
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Манний пудинг - знайомий всім десерт ще з часів дитячого садка. Пропоную приготувати такий пудинг в домашніх умовах. Готове ласощі можна їсти, полив солодким сиропом або ж варенням.

Опис приготування:

Готуємо манний пудинг в домашніх умовах. Манна каша змішується з цукром і додається в кипляче молоко, потім вводяться збиті яйця з білком. Отримана маса випікається в духовці 30-40 хвилин до золотистої скоринки. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!

  • Манна крупа - 200 грам
  • Молоко - 2 L
  • Цукор ванільний - 15 грам
  • Вершкове масло - 5 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
манний пудинг - фото крок 1
Змішайте манну крупу зі звичайним і ванільним цукром.
манний пудинг - фото крок 2
Молоко доводимо до кипіння.
манний пудинг - фото крок 3
Засипаємо в молоко манну крупу, перемішуємо, щоб вийшла густа манна каша.
манний пудинг - фото крок 4
Збиваємо білок з одним яйцем.
манний пудинг - фото крок 5
Отриману суміш вводимо в манну кашу, перемішуємо.
манний пудинг - фото крок 6
Змащуємо форму для випічки вершковим маслом, викладаємо в неї пудинг.
манний пудинг - фото крок 7
Змащуємо жовтком. Запікаємо 30 хвилин, температура 170 градусів. Даємо пудингу охолонути і настоятися приблизно 1 час.
манний пудинг - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти