Манний пудинг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Шалено ніжний, смачний і приголомшливо ароматний, - я вам зараз розповім, як зробити манний пудинг з яблуками. Справжнє кулінарне відкриття для мене! Смачно і дуже ніжно, спробуйте!
Впевнена, всім любителям ніжною і смачною домашньої випічки цей простий рецепт манного пудингу з яблуками припаде до душі! Адже саме блюдо виходить настільки ніжним, що відірватися просто неможливо! Так що будьте готові до того, що такий манний пудинг з яблуками в домашніх умовах до наступного ранку не доживе! В іншому ж - настійно рекомендую вам такий чудовий рецепт спробувати!
- Молоко - 350 грам
- Сир - 500 грам
- Манька - 7 Ст. Ложок
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Ванільний цукор - 0.5 штуки (половина пакетика)
1. Кип'ятимо молоко, і варимо в ньому манку, поки не загусне. Сир розминаємо виделкою або протираємо в блендері.
2. Яйця окремо збиваємо хвилин 5 з цукром і ваніллю в пишну піну.
3. А тепер акуратно з'єднуємо сир, манку і збиті яйця. Перемішаємо до однорідності.
4. Яблуко і грушу ріжемо невеликими кубиками. Натираємо на тертці цедру одного лимона. Тепер все фрукти додамо до нашої світлої масі, перемішаємо і випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
5. От і все! Готовий пудинг повинен бути повітряним і трохи колихатися. Смачного!