Рецепт Манний пудинг з яблуками фото

Манний пудинг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Манька
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Шалено ніжний, смачний і приголомшливо ароматний, - я вам зараз розповім, як зробити манний пудинг з яблуками. Справжнє кулінарне відкриття для мене! Смачно і дуже ніжно, спробуйте!

Опис приготування:

Впевнена, всім любителям ніжною і смачною домашньої випічки цей простий рецепт манного пудингу з яблуками припаде до душі! Адже саме блюдо виходить настільки ніжним, що відірватися просто неможливо! Так що будьте готові до того, що такий манний пудинг з яблуками в домашніх умовах до наступного ранку не доживе! В іншому ж - настійно рекомендую вам такий чудовий рецепт спробувати!

  • Молоко - 350 грам
  • Сир - 500 грам
  • Манька - 7 Ст. Ложок
  • Цукор - 150 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Груша - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Ванільний цукор - 0.5 штуки (половина пакетика)
манний пудинг з яблуками - фото крок 1
1. Кип'ятимо молоко, і варимо в ньому манку, поки не загусне. Сир розминаємо виделкою або протираємо в блендері.
манний пудинг з яблуками - фото крок 2
2. Яйця окремо збиваємо хвилин 5 з цукром і ваніллю в пишну піну.
манний пудинг з яблуками - фото крок 3
3. А тепер акуратно з'єднуємо сир, манку і збиті яйця. Перемішаємо до однорідності.
манний пудинг з яблуками - фото крок 4
4. Яблуко і грушу ріжемо невеликими кубиками. Натираємо на тертці цедру одного лимона. Тепер все фрукти додамо до нашої світлої масі, перемішаємо і випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
манний пудинг з яблуками - фото крок 5
5. От і все! Готовий пудинг повинен бути повітряним і трохи колихатися. Смачного!

Схожі рецепти