Манний пудинг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки можна з легкістю приготувати чудовий манний пудинг. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним, підходить на сніданок або полуденок. Побалуйте діточок смачним пудингом!
Перед вами - простий рецепт приготування манного пудингу в мультиварці. Спочатку приготуйте манне тісто. Змішайте його з збитими яйцями і розпушувачем. Залийте цією сумішшю очищені і підготовлені сливи або інші фрукти, випікайте пудинг в мультиварці 50 хвилин. Гарного вам дня!
- Вершки - 700 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Крупа манна - 100 грам
- Цукор - 170 грам
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Шоколад чорний - 100 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Зливи - 10 штук (або інші фрукти, ягоди)
Вливаємо в каструлю вершки, доводимо їх до кипіння. Додаємо вершкове масло, перемішуємо і вводимо манну крупу, перемішуючи. Ще раз доводимо все до кипіння, додаємо какао, мідь, тертий шоколад і 2 ст.Л. Цукру. Знову доводимо до кипіння і знімаємо з вогню, даємо масі охолонути.
Зливи очищаємо від кісточок, розділивши їх навпіл.
Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом, викладіть сливи і засипте їх 2 ст.Л. Цукру.
Яйця збиваємо з 8 ст.Л. Цукру. Перемішуємо манне тісто з яйцями і розпушувачем. Отриманою сумішшю заливаємо сливи. Готуємо в режимі "випічка" 50 хвилин.
Смачного!