Манний пудинг з сиру з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Час смачних сніданків прийшло! Зробіть свій ранковий прийом їжі і приготуйте смачний манний пудинг з сирно-морквяної начинкою. Дуже ніжна, дієтична випічка для всієї родини!
Сьогодні я розповім, як приготувати манний пудинг з сиру з морквою. Така випічка дуже подобається дітям, адже вона дуже солодкою і має приємну й ніжну консистенцію. Пудинг подається до столу зі сметаною, джемом або варенням. Вдалого приготування!
- Морква - 800 грам
- Сир - 400 грам
- Крупа манна - 25 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Сухарі мелені - 20 грам
- Крем - 120 грам
- Цукор - 60 грам
- Сіль - 1 щіпка
Промиту моркву очищаємо і нарізаємо брусочками. Заливаємо морква холодною водою і доводимо до кипіння, потім варимо 10 хвилин на повільному вогні.
Пропускаємо зварену моркву через м'ясорубку.
З'єднуємо морква з манкою.
Сир протираємо через сито.
Забиваємо до моркви яйця. Кладемо цукор і сіль.
Додаємо сир.
Перемішуємо масу до однорідності.
Форму для випічки присипаємо сухарями. Рівномірно розподіляємо тврожно-морквяні масу.
Кладемо зверху кілька шматочків вершкового масла. Випікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!