Рецепт Манні биточки фото

Манні биточки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
Крупи , Манька
Рецепти без шкоди
Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Смак цієї страви знайомий багатьом з нас з дитинства. Від такої страви не відмовляться ні діти, ні дорослі. Приготувати його не складе труднощів нікому.

Опис приготування:

Цей простий рецепт манних биточків родом з дитинства. Рідко кому з нас не доводилося насолоджуватися таким смачним блюдом. А до нього подавалося і варення, і згущене молоко, і вершки. І ті прівереди, які відверталися від манної каші, із задоволенням лопали смачні рум'яні биточки. Якщо ви забули про цю страву, саме час згадати про нього і приготувати для ваших діток на вечерю. Рецепт манних биточків з фото допоможе вам і все у вас вийде і вечерю буде смачним.

  • Манна крупа - 6 Ст. Ложок
  • Молоко - 0, 5 L
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно або сухарі - 3-4 Ст. Ложок (для панірування)
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Масло для смаження - 100 мілілітрів
манні биточки - фото крок 1
Варимо манну кашу. Для цього закип'ятити молоко, тонкою цівкою і добре помішуючи всипаємо манну крупу. Солимо, додаємо цукор і ванільний цукор. Варимо хвилин 5 після закипання. Відставляємо кашу остигати.
манні биточки - фото крок 2
У холодну манну кашу вбиваємо яйце і добре перемішуємо.
манні биточки - фото крок 3
Мокрими руками набираємо таку порцію маси, щоб вийшов один биток. Паніруємо в борошні або сухарях і надаємо майбутньому биточки гарну рівну форму.
манні биточки - фото крок 4
У сковорідці з нагрітим маслом смажимо битки з обох сторін до красивої рум'яної скоринки.

Схожі рецепти