Рецепт Манні галушки фото

Манні галушки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Манні галушки зроблять будь-який суп або бульйон набагато багатше і більш насиченим. Приготувати їх досить легко і просто. Розповідаю, як це зробити.

Опис приготування:

Витратьте 15 хвилин свого життя на ці чудові манні галушки і ваш суп стане набагато смачніше. Коли будете обсмажувати їх на сковороді, робіть галушки поменше, так ка вони пізніше разбухнут ще більше, коли потраплять в суп. Нижче представлений покроковий рецепт приготування манних галушок.

  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
манні галушки - фото крок 1
Помістіть в глибоку тарілку одне яйце і ретельно збовтайте.
манні галушки - фото крок 2
Додайте до яйця манну крупу, приправити сіллю. Все добре перемішайте.
манні галушки - фото крок 3
Розігрійте сковороду, на рослинній олії обсмажте маленькі галушки з обох сторін. Одну сторону смажте, буквально пів хвилини.
манні галушки - фото крок 4
Викладіть манні галушки в тарілку.
манні галушки - фото крок 5
Галушки готові. Тепер ви можете опустити їх в тарілку з супом або бульйоном (за кілька хвилин до готовності супу). Смачного!

Схожі рецепти