Манна каша з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Манна каша з варенням - моє улюблене блюдо з дитинства. Це трохи змінений класичний рецепт, манка вариться на кокосовому молоці. Виходить неймовірно смачна манна каша для сніданку!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати манну кашу з варенням. Для цього рецепта краще підійде кокосове молоко середньої жирності. Співвідношення цукру і варення підбирайте на свій смак.
- Манька - 60 грам
- Рисове молоко - 200 грам
- Кокосове молоко - 200 грам
- Варення - 1-2 Ст. Ложок
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте кокосове і рисове молоко до однорідної консистенції.
Додайте цукор і ванільний сироп, на середньому вогні доведіть суміш до кипіння.
Тонкою цівкою всипте манну крупу. Варіть кашу 3-5 хвилин, постійно помішуючи.
Перекладіть кашу в тарілку, зверху викладіть варення. Перед подачею кашу можна прикрасити ягодами і горіхами.
Манна каша з варенням готова, смачного!