Манна каша з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Корисна гарбуз з манкою - це прекрасний сніданок як для дорослих, так і для маленьких. Рекомендую рецепт приготування манної каші з гарбузом на всі випадки життя!
Гарбуз добре поєднується не тільки з рисової крупою, але і з манної. Особливо якщо готувати кашу на молоці. Для приготування манної каші з гарбузом вибирайте більш стиглий овоч, щоб гарбуз була солодкою. До речі, замість цукру можете додати мед. Готову кашу також можна подавати з горішками або сухофруктами.
- Манна крупа - 2 чайних ложки
- Гарбуз - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль, цукор - За смаком
Промийте гарбуз, очистіть її від шкірки і насіння. Натріть на крупній тертці. Ви також можете її просто дуже дрібно порізати.
Поставте грітися молоко. Опустіть гарбуз в кипляче молоко. Варіть хвилин 15.
Потім додаємо до гарбузі манну крупу, не забуваючи при цьому постійно помішувати. Слід бути дуже уважними, так як каша легко і швидко може пригоріти.
Посоліть і додайте цукор.
Залиште на плиті каструлю з кашею ще на 15-20 хвилин (на слабкому вогні). Таке ловлення є необхідною умовою приготування: каша стане більш однорідною.
Перед подачею додайте в кашу вершкове мало. Ось манна каша з гарбузом і готова. Смачного!