Маковий паску

Маковий паску
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якщо традиційні цукати і сухофрукти в якості добавки в тісто злегка набридли, обов'язково спробуйте повторити цей класний варіант, як приготувати маковий паску. Виходить дуже смачно!

опис приготування:

В даному випадку кількість інгредієнтів вказана на невелику порцію, 1-2 паски вийде. Але ви сміливо можете взяти подвійну або потрійну норму. Обов'язково рекомендую додати цедру лимона, вона надає не тільки аромат, але і смак. Вимішувати тісто можете не тільки руками, але і в хлібопічці, наприклад, або за допомогою кухонного машини.

  • молоко— 1.5 склянки
  • борошно— 3 склянки
  • яйце— 2 штуки
  • цукор— 3/4 склянки
  • Вершкове масло— 80 грам
  • крем— 3 Ст. ложки
  • ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки
  • мак— 1/2 склянки
  • Цедра лимону— 1 Чайна ложка
  • дріжджі— 1 Чайна ложка
маковий паску - фото крок 1 1. У невеликій мисці з'єднайте дріжджі, пару ложок цукру і борошна. Перемішайте і залийте невеликою кількістю теплого молока. Залиште хвилин на 10.

маковий паску - фото крок 2 2. Тим часом з'єднайте яйця, цукор, що залишився, сметану, ванільний екстракт і збийте до однорідності. Додайте в опару і туди ж всипте просіяне борошно. Всипте в тісто мак і цедру лимона.

маковий паску - фото крок 3 3. Додайте вершкове масло, ретельно вимішайте до однорідності.

маковий паску - фото крок 4 4. Накрийте тісто рушником або плівкою і залиште в теплому місці. Коли воно підійде, добре обомніте і дайте підійти ще разок.

маковий паску - фото крок 5 5. Розкладіть тісто в формочки для випічки. Дайте підійти йому хвилин 20 в формочках, після чого відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

маковий паску - фото крок 6 6. Час випічки залежить від розмірів вашої форми. Слідкуйте, щоб верх підрум'яниться, а зубочистка або сірник виходили сухими. Готову паску остудіть і за бажанням прикрасьте глазур'ю.

Схожі рецепти

Чорнично-маковий торт

Чорнично-маковий торт

До вашої уваги — дуже смачний і красивий чернично-маковий торт в домашніх умовах! Обов'язково спробуйте його зробити — це не складно, зате оригінальний смак оцінять всі! опис приготування: Цей чернично-маковий торт в домашніх умовах готується просто і легко. Єдине — мак можна попередньо замочи...

читати далі
Маковий бісквіт

Маковий бісквіт

Цей бісквіт мені подобається своїм оригінальним видом і збалансованої солодкістю. З нього можна приготувати смачний торт або подати як самостійний десерт. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Маковий бісквіт виходить дуже смачний і м'який, а приготувати його простіше простого. Чи впора...

читати далі
Маковий кекс

Маковий кекс

Якщо ви любите пекти кекси, то спробуйте спекти апельсиновий маковий кекс, а я розповім, як приготувати цю просту, але дуже смачну і ефектну випічку. впевнена, ваші домашні та гості будуть захоплені поєднанням смаків маку і апельсина. опис приготування: Ви можете ще більше збагатити цей кекс, ...

читати далі
Маковий пиріг без борошна

Маковий пиріг без борошна

Дуже смачний рецепт макового пирога з ароматом цитрусових. Легке і повітряне ласощі для всіх любителів подібної випічки. Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную приготувати маковий пиріг без борошна. Оскільки борошна в пирозі немає зовсім, то текстура у випічки виходить дуже ніжна і повітрян...

читати далі
Маковий пиріг «Улюблений»

Маковий пиріг «Улюблений»

цей пиріг — справжнісіньке спокуса; він ніжний, приємний і в ньому дуже багато маку, такого смачного і безсумнівно корисного продукту! дивіться, як приготувати маковий пиріг "; Улюблений ";. опис приготування: В ідеалі невеликий шматочок такого пирога добре б подати з кулькою морозива і свіжим...

читати далі