М'ятна печиво
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ароматне печиво з приємно освіжаючим м'ятним присмаком. Воно обов'язково сподобається і дорослим, і дітям. Заглядайте в гості, із задоволенням розповім, як приготувати м'ятна печиво.
М'ятна печиво готується на основі пісочного тіста. Це печиво не слід випікати з верхнім нагрівом, тоді воно виходить м'яким, зберігає світло-зелений колір. Дуже смачно їх є з молоком або чашкою чаю. Приємних вам клопоту на кухні!
- М'ята - 25 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. М'яту промийте під холодною водою, обсушити паперовими рушниками
М'яту і цукор перебейте в блендері до однорідної маси. Додайте яйце і вершкове масло, збийте.
Просійте борошно, розпушувач і замісити липке тісто.
Змочіть руки водою. Скачайте руками кульку розміром з волоський горіх, покладіть на пергамент. За допомогою вилки притисніть заготовку. Випікайте печиво в розігрітій духовці протягом 20-25 хвилин. Чи не пересушити печиво, воно повинно залишитися м'яким, без рум'янцю.
Печиво остудіть.
Смачного!