Рецепт М'ятна печиво фото

М'ятна печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Зелень, М'ята
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Неймовірно ароматне печиво з приємно освіжаючим м'ятним присмаком. Воно обов'язково сподобається і дорослим, і дітям. Заглядайте в гості, із задоволенням розповім, як приготувати м'ятна печиво.

М'ятна печиво готується на основі пісочного тіста. Це печиво не слід випікати з верхнім нагрівом, тоді воно виходить м'яким, зберігає світло-зелений колір. Дуже смачно їх є з молоком або чашкою чаю. Приємних вам клопоту на кухні!

  • М'ята - 25 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
м'ятна печиво - фото крок 1
Духовку дозволите на 180 ° С. Підготуйте необхідні продукти. М'яту промийте під холодною водою, обсушити паперовими рушниками
м'ятна печиво - фото крок 2
М'яту і цукор перебейте в блендері до однорідної маси. Додайте яйце і вершкове масло, збийте.
м'ятна печиво - фото крок 3
Просійте борошно, розпушувач і замісити липке тісто.
м'ятна печиво - фото крок 4
Змочіть руки водою. Скачайте руками кульку розміром з волоський горіх, покладіть на пергамент. За допомогою вилки притисніть заготовку. Випікайте печиво в розігрітій духовці протягом 20-25 хвилин. Чи не пересушити печиво, воно повинно залишитися м'яким, без рум'янцю.
м'ятна печиво - фото крок 5
Печиво остудіть.
м'ятна печиво - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти