М'ясо з цвітною капустою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в мультиварці завжди швидко і просто. Так, м'ясо з цвітною капустою в мультиварці в домашніх умовах - ця страва, яке можна приготувати навіть на святковий стіл у вигляді закуски.
Поєднання овочів і м'яса завжди було доречним, а м'ясо з цвітною капустою в мультиварці - це приголомшливе блюдо, яке не залишать без високої оцінки навіть гурмани. В мультиварці капуста готується швидко і не завдасть клопоту господині, тому приготувати капусту можна прямо перед приходом гостей.
- Фарш - 400 грам
- Шинка - 200 грам
- Кольорова капуста - 300 грам
- Цибуля - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Майонез - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком
- Сир - 100 грам
1. Заздалегідь потрібно відварити суцвіття цвітної капусти до напівготовності.
2. Обсмажуємо цибулю і шинку на рослинній олії, після чого змішуємо з фаршем. Сюди ж додаємо яйце, сіль і спеції за смаком.
3. Формуємо з фаршу і шинки однорідну масу (для цього потрібно добре вимісити фарш). Беремо відварні суцвіття і поміщаємо їх в фарш по колу. Таким чином у нас вийде форма капусти, а всередині начинка.
4. Змащуємо все майонезом, посипаємо сиром і відправляємо в мультиварку. Виставляємо режим "випічка" і чекаємо, поки техніка закінчить приготування.
5. Подається м'ясо з цвітною капустою в мультиварці на блюді, можна на листі салату.
6. У розрізі наше блюдо виглядає чудово! За таким принципом можна використовувати у вигляді начинки гриби, куряче філе (краще у вигляді фаршу) або рис з овочами.