М'ясо з цвітною капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з цвітною капустою - відмінне поєднання, а разом з сиром і яєчної заливанням - смачніше подвійно! Таке блюдо підійде навіть для святкового столу у вигляді закуски.
Смачне м'ясо з цвітною капустою в духовці відмінно підійде не тільки в якості вечері, але і стане непоганою закускою на святковому столі. Краще використовувати свинину, попередньо замаринувавши її в гірчиці або майонезі. Цвітна капуста також попередньо готується - її потрібно відварити до напівготовності в підсоленій воді.
- Свинина - 400 грам
- Кольорова капуста - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Гірчичний - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Готувати кольорову капусту з м'ясом дуже легко, особливо в духовці. Для початку потрібно відварити суцвіття. Для цього чистимо капусту і поділяємо на суцвіття.
2. Паралельно маринуємо м'ясо: нарізаємо свинину на частини, додаємо сіль, спеції і гірчицю. Перемішуємо все і даємо м'ясу постояти, поки готуємо капусту.
3. Готуємо кляр традиційним способом і паралельно відварюємо капусту. Головне, не переварити її.
4. Викладаємо капусту з м'ясом в форму для запікання, після чого заливаємо яєчною сумішшю.
5. Посипаємо все тертим сиром і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Запікаємо капусту з м'ясом близько 25-30 хвилин, після чого подаємо до столу. Виходить блюдо у вигляді запіканки.