М'ясні котлети «Ластівчине гніздо»
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати смачні котлети для святкового столу? Я розповім вам, як швидко і смачно це зробити.
Приготуйте фарш для котлет, помідор, соуси і спеції. Слідуючи покрокової інструкції приготуйте котлети і запечіть їх у духовці до готовності, хай щастить!
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Молоко - 1 Склянка
- Часник - 1-3 зубчиків
- Кріп - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Помідор великий - 1-2 штук
- Сир - 70-100 грам
- Болгарський перець - 1 штука (по бажанню)
- Яйце - 1-2 штук
Приготуйте продукти для котлет. Болгарський перець використовуйте за бажанням.
Поламайте хліб руками на шматочки не великі, залийте молоком і вилочкою розімніть.
З'єднайте фарш з яйцем сирим, сіллю, кропом, хлібом в молоці. Перемішайте і вибийте фарш до однорідного в'язкого стану.
Помідор поріжте кружечками, цибуля півкільцями і пам'ятайте його руками. Prisoe.
Беремо великий зручний деко, краще антипригарний, змащуємо рослинним маслом і викладаємо котлети. Щоб отримати таку акуратну форму я використовувала сервировочное кільце.
Включаємо духовку і прогріваємо, температура 180 градусів. На фарш кладемо кетчуп, потім цибулю, майонез, помідор, майонез, сир. І відправляємо в духовку на 30 хвилин.
Котлети готові! Знімайте з дека і подавайте поки гарячі!