Рецепт М'ясні котлети «Ластівчине гніздо» фото

М'ясні котлети «Ластівчине гніздо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати смачні котлети для святкового столу? Я розповім вам, як швидко і смачно це зробити.

Опис приготування:

Приготуйте фарш для котлет, помідор, соуси і спеції. Слідуючи покрокової інструкції приготуйте котлети і запечіть їх у духовці до готовності, хай щастить!

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Хліб білий - 2-3 скибочок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Кріп - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор великий - 1-2 штук
  • Сир - 70-100 грам
  • Болгарський перець - 1 штука (по бажанню)
  • Яйце - 1-2 штук
м'ясні котлети
Приготуйте продукти для котлет. Болгарський перець використовуйте за бажанням.
м'ясні котлети
Поламайте хліб руками на шматочки не великі, залийте молоком і вилочкою розімніть.
м'ясні котлети
З'єднайте фарш з яйцем сирим, сіллю, кропом, хлібом в молоці. Перемішайте і вибийте фарш до однорідного в'язкого стану.
м'ясні котлети
Помідор поріжте кружечками, цибуля півкільцями і пам'ятайте його руками. Prisoe.
м'ясні котлети
Беремо великий зручний деко, краще антипригарний, змащуємо рослинним маслом і викладаємо котлети. Щоб отримати таку акуратну форму я використовувала сервировочное кільце.
м'ясні котлети
Включаємо духовку і прогріваємо, температура 180 градусів. На фарш кладемо кетчуп, потім цибулю, майонез, помідор, майонез, сир. І відправляємо в духовку на 30 хвилин.
м'ясні котлети
Котлети готові! Знімайте з дека і подавайте поки гарячі!

Схожі рецепти