Рецепт Котлети «Ластівчине гніздо» фото

Котлети «Ластівчине гніздо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлети «Ластівчине гніздо», Крім того, що вони дуже смачні і соковиті, ще й прекрасно прикрасять ваш святковий стіл! Ваші гості залишаться задоволеними!

Опис приготування:

Пропоную приготувати котлети «Ластівчине гніздо», слідуючи цьому нехитрому рецептом. Ці котлетки виглядають дуже красиво і апетитно, тому їх цілком можна подати і до святкового столу. Крім того, готується це чудо кулінарії досить просто і швидко, і Вам не доведеться довго стояти біля плити. Отже, ділюся рецептом приготування котлет «Ластівчине гніздо»!

  • М'ясний фарш - 500 грам (свинина + яловичина)
  • Білий хліб - 3 скибочки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Сир - 100 грам (твердий)
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень - За смаком (кріп)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Кетчуп - За смаком
котлети
1. Розмочуємо білий хліб в молоці або воді, пропускаємо його через м'ясорубку.
котлети
2. Часник дрібно нарізаємо або пропускаємо через «чеснокодавку».
котлети
3. Дрібно нарізаємо зелень.
котлети
4. Змішуємо м'ясний фарш з розмоченим хлібом, часником і зеленню, вбиваємо 2 яйця. Солимо і перчимо фарш за смаком. Ретельно перемішуємо всі, щоб вийшла однорідна маса.
котлети
5. З отримав фаршу формуємо коржі, викладаємо їх на деко, змащений олією.
котлети
6. Нарізаємо сир скибочками.
котлети
7. Потім дрібно нарізаємо цибулю. Без лука, взагалі-то, можна і обійтися.
котлети
8. Помідор нарізаємо кружечками.
котлети
9. Болгарський перець - тонкими скибочками-кружечками.
котлети
10. Далі на м'ясні коржі шарами викладаємо інгредієнти: кетчуп - цибуля - майонез - помідор - майонез - сир. Кружечки перцю вдавлюємо навколо начинки.
котлети
11. Відправляємо деко в розігріту духовку і запікаємо котлети 30 хвилин при температурі 180 градусів. Заздалегідь бажаю приємного апетиту!

Схожі рецепти