Листковий шоколадний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з листкового тіста завжди виходить дуже смачною і ніжною. Пропоную приготувати листковий шоколадний пиріг, перед яким не встоїть жоден ласун!
Формується шоколадний пиріг буквально за кілька хвилин, а виходить дуже ефектним і просто приголомшливим на смак! Для випічки підійде як дріжджове, так і бездріжджове тісто. Візуально з дріжджовим пиріг буде виглядати трохи пишніше, але на смак це не відіб'ється. Шоколад для начинки підійде будь-який, тут можна поекспериментувати. Я для більш яскравого смаку пропоную додати до начинки горіхи, але це справа смаку. Готується пиріг дуже легко і швидко, до сімейного чаювання або приходу несподіваних гостей, він буде завжди актуальний! Якщо немає часу готувати шоколадну начинку, то можна використовувати будь-яку шоколадну пасту, наприклад "нутелла" . Спробуйте!
- Листкове тісто - 500 грам
- Шоколад - 90 грам
- Молоко - 50 грам
- Цукор - 50 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Арахіс - 50 грам