Листковий пиріг з сиром сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
І знову мене рятує готове листкове тісто в холодильнику. На цей раз ви дізнаєтеся, як приготувати листковий пиріг з сиром сулугуні. Це дуже ароматне і смачне кавказьке блюдо.
Випічка, яку ми зараз зробимо, дуже проста і, разом з тим, універсальна. Її можна взяти з собою в дорогу або піднести гостям на вечерю. Інгредієнтів знадобиться всього чотири, але це ніяк в поганому сенсі не вплине на смак готової випічки, адже сир з тестом - це завжди прекрасне поєднання. А впоратися з нею зможе будь-який початківець кухар.
- Листкове тісто - 500 грам
- Добре - 150 грам
- Пармезан - 150 грам
- Зелень - 1 пучок
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Сири натріть на тертці, а зелень помийте і дрібно наріжте. Потім змішайте подрібнені інгредієнти в мисці.
Один пласт тіста розкачати квадратом, викладіть його на деко, який накрийте папером для випікання. Рівномірно розподіліть по ньому начинку.
Поставте розігрівати духовку до 180 градусів. Тепер розкачайте другу частину тесту, накрийте нею пиріг на деку. Зробіть отвори виделкою по периметру, щоб начинка пропеклась.
Запікайте пиріг всього лише 18-20 хвилин, а потім приступайте до дегустації! Смачного!