Рецепт Листковий пиріг з грушею фото

Листковий пиріг з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто, Фрукти, Листкове тісто, Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Пироги

Якщо гості вже на порозі, а у вас, як зло, немає нічого до чаю, становище врятують упаковка готового листкового тіста і пара-трійка груш. Як приготувати листковий пиріг з грушею - розповідаю!

Незважаючи на свою уявну простоту, пиріг виходить дуже смачний - легкий, хрусткий, соковитий… Гості не будуть розчаровані, а ви перестанете боятися несподіваних візитів; ). Загалом, простий рецепт листкового пирога з грушами на швидку руку - це просто знахідка для кожної господині!

Рецепт листкового пирога з грушею:

1. Тісто розморозити і розкачати в прямокутник або коло за розміром форми. Якщо зробити це на пекарської папері, переносити пласт буде набагато простіше, спробуйте!

2. Розподілити тісто, сформувати бортики.

3. Груші вимити, обсушити і нарізати тонкими пластинками. Викласти груші на тісто.

4. Зверху потерти заморожене вершкове масло (якщо воно м'яке, то просто розкидати шматочки по поверхні пирога).

5. Посипати цукром і корицею.

6. Збити яйце і змастити ним краю пирога.

7. Випікати 25-30 хвилин в розігрітій до 180с духовці.

Готовий пиріг злегка остудити і посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!


  • Листкове тісто готове - 500 грам
  • Груші - 4-5 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
Незважаючи на свою уявну простоту, пиріг виходить дуже смачний - легкий, хрусткий, соковитий… Гості не будуть розчаровані, а ви перестанете боятися несподіваних візитів; ). Загалом, простий рецепт листкового пирога з грушами на швидку руку - це просто знахідка для кожної господині!

Рецепт листкового пирога з грушею:

1. Тісто розморозити і розкачати в прямокутник або коло за розміром форми. Якщо зробити це на пекарської папері, переносити пласт буде набагато простіше, спробуйте!

2. Розподілити тісто, сформувати бортики.

3. Груші вимити, обсушити і нарізати тонкими пластинками. Викласти груші на тісто.

4. Зверху потерти заморожене вершкове масло (якщо воно м'яке, то просто розкидати шматочки по поверхні пирога).

5. Посипати цукром і корицею.

6. Збити яйце і змастити ним краю пирога.

7. Випікати 25-30 хвилин в розігрітій до 180с духовці.

Готовий пиріг злегка остудити і посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти