Листковий пиріг в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Рубрика: "готуємо в аерогрилі" . За допомогою цього нехитрого пристосування можна приготувати дуже непоганий пиріг з листкового тіста з курагою і родзинками. Готується швидко, виходить дуже ситним!
Приготуємо листковий пиріг в аерогрилі в домашніх умовах. Вам знадобиться листкове тісто, сухофрукти і трохи вільного часу. Сфорязикний пиріг запікається дуже швидко, приблизно 30-35 хвилин на середній поличці аерогрилю. Подається до столу з молоком або гарячим чаєм. Хай щастить!
- Тісто листкове - 500 грам (дріжджове)
- Чорнослив - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 1 За смаком
Попередньо замочіть в гарячій воді курагу та ізюм. Приблизно на 2-3 годину.
Розкачуємо размороженное тісто в пласт, поділяємо його на дві частини. Одну частину укладаємо в форму, попередньо застелену пергаментом (змастіть її маслом). Наколюємо тісто виделкою, робимо фігурні бортики. Присипаємо тісто корицею, додаємо курагу з родзинками. Другою частиною тіста накриваємо пиріг, кінець zashtipиvaem. Змащуємо пиріг збитим яйцем і випікаємо в аерогрилі на середній решітці. Моєму пирога вистачає 30 хвилин при температурі 230 градусів.
Смачного!