Рецепт Лісіцкі більш frantsuzski фото

Лісіцкі більш frantsuzski
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Цей ніжний і смачний рецепт приготування лисичок по-французьки мені дуже подобається. Блюдо і соковите, і легке, і ситне, і низькокалорійне. Ідеальне поєднання ніжного соусу і лисичок! смачно!

Опис приготування:

Такі лисички по-французьки в домашніх умовах готуються легко. Якщо є час, можна вже готову страву потримати в духовці, так сир розтане, а верхівки грибів стануть хрусткими. Словом, спробуйте і самі вирішите, як вам більше подобається.

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Крем - 50 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
лісіцкі більш frantsuzski - фото крок 1
1. Гриби миємо, чистим, варимо 15 хвилин в киплячій воді. Відкинемо на друшляк. Коли вода стече, обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі.
лісіцкі більш frantsuzski - фото крок 2
2. Мука харчування, обсмажити ще трохи, потім вливаємо сметану. Додамо спеції (наприклад, прованські трави), тушкуємо суміш, поки не загусне.
лісіцкі більш frantsuzski - фото крок 3
3. При подачі кожну порцію рясно прикрасьте тертим сиром. Зелень - за смаком. Смачного!

Схожі рецепти