Лісіцкі більш frantsuzski
(покроковий рецепт з фото)
Цей ніжний і смачний рецепт приготування лисичок по-французьки мені дуже подобається. Блюдо і соковите, і легке, і ситне, і низькокалорійне. Ідеальне поєднання ніжного соусу і лисичок! смачно!
Такі лисички по-французьки в домашніх умовах готуються легко. Якщо є час, можна вже готову страву потримати в духовці, так сир розтане, а верхівки грибів стануть хрусткими. Словом, спробуйте і самі вирішите, як вам більше подобається.
- Лісіцкі - 500 грам
- Крем - 50 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Гриби миємо, чистим, варимо 15 хвилин в киплячій воді. Відкинемо на друшляк. Коли вода стече, обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі.
2. Мука харчування, обсмажити ще трохи, потім вливаємо сметану. Додамо спеції (наприклад, прованські трави), тушкуємо суміш, поки не загусне.
3. При подачі кожну порцію рясно прикрасьте тертим сиром. Зелень - за смаком. Смачного!