Рецепт Лимонний десерт «сніжна королева» фото

Лимонний десерт «сніжна королева»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Лимон
Страви без випічки
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легкий, повітряний, кисло-солодкий лимонний крем і збиті вершки, зверху тертий шоколад, ягідка, як вам таке частування? По-моєму десерт гідний новорічного столу!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати лимонний десерт"Снігова королева" ! У десерті всього дві складових: лимонний ніжний крем і вершки. Потрібно купити вершки готові або збити їх самостійно з цукром. Крем готується дуже швидко, на основі лимонного соку, цедри, цукру і яєць. В кінці варіння потрібно додати вершкове масло, це додасть десерту приємний післясмак і густоту. Охолодити. Прикрашати десерт вершками раджу безпосередньо перед подачею! Все легко і смачно, пробуйте!

  • Лимон - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Вершки аерозольні - За смаком
  • Ягоди - 3 штуки (для прикраси)
  • Тертий шоколад - 1 Чайна ложка (для прикраси)
лимонний десерт
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
лимонний десерт
2. Лимони ошпарьтеокропом, раптом вони були оброблені воском, щоб він пішов. Зніміть з лимонів цедру, використовуйте найдрібнішу тертку. До цедрі додайте лимонний сік, видавіть його з двох лимонів. Слідкуйте, щоб кісточки не були, я над ситечком зазвичай це роблю.
лимонний десерт
3. У каструльці з'єднайте цедру, лимонний сік, цукор, яйця. Варіть на повільному вогні до загусання.
лимонний десерт
4. Покладіть масло, перемішайте.
лимонний десерт
5. Добре побийте масу блендером, це зробить десерт однорідним і наситить киснем, крем стане повітряним.
лимонний десерт
6. Розлийте по маленьких стаканчиках, дивіться за обсягом своєї посуду, це може бути 3 або 4 склянки. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
лимонний десерт
7. За час охолодження крем стане гущі. Прикрасьте збитими вершками або аерозольними, ягідками і тертим шоколадом.
лимонний десерт
8. З наступаючим!

Схожі рецепти