Рецепт Торт «сніжна гірка» фото

Торт «сніжна гірка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Згущене молоко
Страви без випічки
На обід , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , Новий рік
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Прекрасне частування для дорослих і дітей! Апетитний і дуже смачний торт готується легко, а головне, що виходить завжди у всіх чудово! ось рецепт, як приготувати торт"Снігова гірка" !

Опис приготування:

Сметану візьміть високої жирності, інакше крем буде рідким і розтечеться. Щоб виявити всі кращі якості, залиште торт на ніч у холодильнику. Він буде неймовірно соковитим, ніжним, просто пальчики оближеш!

Для контрасту смаку і зовнішнього вигляду можете прикрасити тортик кислими ягідками, наприклад журавлиною.

  • Борошно - 350 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Олія (маргарин) - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Funduk - 70 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Крем - 500 мілілітрів
  • Згущене молоко - 500 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Кокосова стружка - 100 грам
торт
1. Розбийте яйця в ємність, додайте цукор і збийте міксером до пишної піни. Потім додайте туди розпушувач і цедру половини лимона, перемішайте.
торт
2. В іншій ємності з'єднайте борошно і охолоджене масло (або маргарину), нарізане кубиками. Розітріть руками в крихту.
торт
3. Яєчну суміш і борошняну замісіть в еластичне тісто. Надішліть в холодильник на 20 хвилин.
торт
4. Отщіпніте від тесту шматочок розміром з волоський горіх. Пріплюсніте його пальцями і закладіть в середину фундук. Потім скачайте кульку, викладіть на пергамент. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
торт
5. Для приготування крему збийте сметану зі згущеним молоком і щіпкою ваніліну. Потім відправте його в холодильник.
торт
6. Остигнули печенюшки занурте в сметанний крем на 20 хвилин, щоб вони просочилися. Потім почніть викладати на блюді пірамідкою.
торт
7. Кремом полийте торт зверху, а потім присипте кокосовою стружкою. Дайте йому просочитися декілька годин, а ще краще - всю ніч.

Схожі рецепти