Лаваш без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині майже жодне свято не обходиться без приготування закусок з лаваша. Щоразу намагаюся зробити його з різними начинками. Розповім, як приготувати лаваш без майонезу.
Майонез в лаваші надає йому соковитості, але можна приготувати цю страву і без нього. Цього разу використав як намазки вершковий сир, який також надає соковитість і тримає начинку. Після приготування лаваш можна підсмажити на сковороді для отримання рум'яної скоринки, а можна подати і так.
- Лаваш - 1 штука
- Вершковий сир - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
- Салямі - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
1. Пучок зеленої цибулі мою і оттряхіваю від води і дрібно нарізаю.
2. Кріп мою, витираю і подрібнюю дрібно.
3. У миску кладу вершковий сир, додаю кріп і зелена цибуля, очищаю і відвалів через прес 2 зубчики часнику.
4. Ковбасу нарізаю кружечками, а твердий сир подрібнюю на крупній тертці.
5. За смаком додаю сіль і чорний мелений перець, ретельно перемішую начинку.
6. Лаваш розкладаю на столі, змащую його приготованою начинкою (по всій поверхні). Поверх начинки посипаю лаваш тертим твердим сиром.
7. Викладаю кружечки ковбаски, повертаю щільно рулетом.
8. Загортаю рулет в харчову плівку і відправляю в холодильник на кілька годин.
9. Перед подачею нарізаю рулет порційно, смачного!