Рецепт Лаваш без майонезу фото

Лаваш без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Лаваш
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік
Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У нашій родині майже жодне свято не обходиться без приготування закусок з лаваша. Щоразу намагаюся зробити його з різними начинками. Розповім, як приготувати лаваш без майонезу.

Опис приготування:

Майонез в лаваші надає йому соковитості, але можна приготувати цю страву і без нього. Цього разу використав як намазки вершковий сир, який також надає соковитість і тримає начинку. Після приготування лаваш можна підсмажити на сковороді для отримання рум'яної скоринки, а можна подати і так.

  • Лаваш - 1 штука
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Салямі - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
лаваш без майонезу - фото крок 1
1. Пучок зеленої цибулі мою і оттряхіваю від води і дрібно нарізаю.
лаваш без майонезу - фото крок 2
2. Кріп мою, витираю і подрібнюю дрібно.
лаваш без майонезу - фото крок 3
3. У миску кладу вершковий сир, додаю кріп і зелена цибуля, очищаю і відвалів через прес 2 зубчики часнику.
лаваш без майонезу - фото крок 4
4. Ковбасу нарізаю кружечками, а твердий сир подрібнюю на крупній тертці.
лаваш без майонезу - фото крок 5
5. За смаком додаю сіль і чорний мелений перець, ретельно перемішую начинку.
лаваш без майонезу - фото крок 6
6. Лаваш розкладаю на столі, змащую його приготованою начинкою (по всій поверхні). Поверх начинки посипаю лаваш тертим твердим сиром.
лаваш без майонезу - фото крок 7
7. Викладаю кружечки ковбаски, повертаю щільно рулетом.
лаваш без майонезу - фото крок 8
8. Загортаю рулет в харчову плівку і відправляю в холодильник на кілька годин.
лаваш без майонезу - фото крок 9
9. Перед подачею нарізаю рулет порційно, смачного!

Схожі рецепти