Лавандовий лимонад
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування оригінального лавандового лимонаду. Цитрусовий сік оживляє цей напій, в той час як лимонна цедра додає глибину аромату.
Видаліть цедру з двох лимонів. Вичавіть сік на 2/3 чашки.
У великій каструлі довести до кипіння на сильному вогні 5 1/2 склянки води і лимонну цедру. Додати лаванду. Закрити каструлю, зменшити вогонь і варити 10 хвилин.
Помістіть велике сито над посудиною, приготованим для напою, або використовуйте марлю.
Вилийте напій в посудину, процідивши його. Притисніть лаванду і цедру, щоб витягти більше рідини. Додайте лимонний сік.
Дати повністю охолонути близько 45 хвилин.
Наповніть чотири високих келиха льодом. Налийте напій і відразу подавайте.
- Лимона - 4 штуки
Видаліть цедру з двох лимонів. Вичавіть сік на 2/3 чашки.
У великій каструлі довести до кипіння на сильному вогні 5 1/2 склянки води і лимонну цедру. Додати лаванду. Закрити каструлю, зменшити вогонь і варити 10 хвилин.
Помістіть велике сито над посудиною, приготованим для напою, або використовуйте марлю.
Вилийте напій в посудину, процідивши його. Притисніть лаванду і цедру, щоб витягти більше рідини. Додайте лимонний сік.
Дати повністю охолонути близько 45 хвилин.
Наповніть чотири високих келиха льодом. Налийте напій і відразу подавайте.
У великій каструлі довести до кипіння на сильному вогні 5 1/2 склянки води і лимонну цедру. Додати лаванду. Закрити каструлю, зменшити вогонь і варити 10 хвилин.
Помістіть велике сито над посудиною, приготованим для напою, або використовуйте марлю.
Вилийте напій в посудину, процідивши його. Притисніть лаванду і цедру, щоб витягти більше рідини. Додайте лимонний сік.
Дати повністю охолонути близько 45 хвилин.
Наповніть чотири високих келиха льодом. Налийте напій і відразу подавайте.