Рецепт Лавандовий чай фото

Лавандовий чай
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Тісто , Ягоди , Фрукти , Персик , Ожина
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Маффіни
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не у кожної господині на кухні знайдеться сушена лаванда. Але якщо у вас є це ароматне рослина, то вам пощастило. У вас є можливість випробувати відмінний рецепт, який запам'ятається своїм смаком.

Опис приготування:

Напій вразить вас своєю простотою і поєднанням різних смакових відтінків. Поєднуватиметься солодкість з кислинкою і трав'яним ароматом. А тепер прочитайте про те, як приготувати лавандовий чай. Він подається холодним, так що виділіть час, щоб остудити результат. Такий чай скрасить жаркий день або вечір.

  • Вода - 2 L
  • Цукор білий - 200 грам
  • Лимонний сік - 60 мілілітрів
  • Чорний чай, пакетик - 8 штук
  • Лаванда кулінарна - 1 пучок
лавандовий чай - фото крок 1
1. У сотейнику доведіть до кипіння склянку води з цукром на середньому вогні. Потім додайте лаванду. Прокип'ятіть сироп 30 секунд. Після цього видаліть квіти, а рідина остудіть.
лавандовий чай - фото крок 2
2. У каструлі доведіть до кипіння 2 склянки води. Потім додайте в неї чай. Варіть його 30 секунд, потім остудіть.
лавандовий чай - фото крок 3
3. Після цього з'єднайте воду, що залишилася з чаєм і сиропом. Додайте лимон і лід. Чай готовий! Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти