Лавандовий чай
(покроковий рецепт з фото)
Не у кожної господині на кухні знайдеться сушена лаванда. Але якщо у вас є це ароматне рослина, то вам пощастило. У вас є можливість випробувати відмінний рецепт, який запам'ятається своїм смаком.
Напій вразить вас своєю простотою і поєднанням різних смакових відтінків. Поєднуватиметься солодкість з кислинкою і трав'яним ароматом. А тепер прочитайте про те, як приготувати лавандовий чай. Він подається холодним, так що виділіть час, щоб остудити результат. Такий чай скрасить жаркий день або вечір.
- Вода - 2 L
- Цукор білий - 200 грам
- Лимонний сік - 60 мілілітрів
- Чорний чай, пакетик - 8 штук
- Лаванда кулінарна - 1 пучок
1. У сотейнику доведіть до кипіння склянку води з цукром на середньому вогні. Потім додайте лаванду. Прокип'ятіть сироп 30 секунд. Після цього видаліть квіти, а рідина остудіть.
2. У каструлі доведіть до кипіння 2 склянки води. Потім додайте в неї чай. Варіть його 30 секунд, потім остудіть.
3. Після цього з'єднайте воду, що залишилася з чаєм і сиропом. Додайте лимон і лід. Чай готовий! Насолоджуйтесь!