Курячі шматочки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ситні, такі курячі шматочки в томатному соусі в домашніх услвоіях стануть для вас відмінним обідом або вечерею. Цікаве поєднання бекону з томатним соусом і куркою ваш чоловік оцінить!
Як видно з фото, такі курячі шматочки в томатному соусі в домашніх умовах найкраще подавати з яким-небудь контрастує гарніром. Наприклад, дієтичний рис із зеленню дуже добре доповнить це блюдо. А взагалі, звичайно, це тільки від вас залежить, з чим і кому блюдо подавати. А я вам бажаю успіхів!
- Курка - 1 кілограм (у мене трохи більше - 9 стегенець, але можна готувати, скільки хочете)
- Цибуля - 2 штуки
- Бекон - 100 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Вода - 3/4 склянки
- Спеції - За смаком
1. На сковороді з товстим дном спочатку обсмажити порізаний бекон, щоб виділилося досить багато жиру. Шкварки поки прибираємо, а в сковорідку відправимо курку обсмажувати з усіх боків. Спеції - за смаком.
2. Тим часом на окремій сковороді знову обсмажити все ті ж шкварки, але тепер - з цибулею. Коли цибуля стане золотистим (майже що коричневим), пора додати томатну пасту і зменшити вогонь.
3. Відразу після томатної пасти в цю сковорідку поміщаємо підготовлені курячі шматочки і воду. Спеції - за смаком. Тушкуємо до готовності курки.
4. От і все! Смачного!