Курячі грудки з блакитним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячих грудок з блакитним сиром.
Кількість порцій: 2
- Куряча грудка - 1 штука
- Копчений бекон - 2 штуки (середній)
- Portveyn - 100 мілілітрів
- Блакитний сир - 50 грам
Маринують курячу грудку в перебігу, як мінімум 6 годин в портвейні.
Гострим ножем зробіть кишені.
Заповніть кишені блакитним сиром.
Оберніть беконом курку один шматочок по годинникової стрілки, інший проти годинникової, так щоб розплавляючись сир не витік.
Покладіть на змащений лоток і запікайте в духовці 45 хвилин в розігрітій до, приблизно, 150 - 180 ° С.
Тим часом приготуйте соус. У сотейник влийте маринад з курки, додайте ще трохи портвейну, сіль, перець, щіпку естрагону і трохи кукурудзяної муки для загусання.
Подавайте з овочами і соусом. Смачного.