Рецепт Куряче філе по-італійськи фото

Куряче філе по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб приготувати смачну і ситне куряче філе по-італійськи, підготуйте найпопулярніші італійські приправи - розмарин, базилік, орегано, кмин, майоран і червоний перець. Насолоджуйтесь цим.

Опис приготування:

Куряче філе по-італійськи можна подати зі спагеті або іншими макаронами. Так само куряче філе добре поєднується зі свіжими овочами і вареним картоплею. Рецепт курячого філе по-італійськи я вичитав в кулінарній книзі італійської кухні. І тепер ділюся ним з вами. Смачного.

  • Куряче філе - 500-700 грам
  • Лимонний сік - 0, 5-1 склянки
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сушений базилік - 2-3 Щепоток
  • Орегано - 2-3 Щепоток
  • Розмарин - 2-3 Щепоток
  • Кмин - 2-3 Щепоток
  • Майоран - 2-3 Щепоток
  • Червоний перець - 2-3 Щепоток (теж сушений.)
куряче філе по-італійськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Подивіться в магазинах, можливо, ви знайдете вже змішані італійські приправи.
куряче філе по-італійськи - фото крок 2
У чашці змішайте все приправи з лимонним соком і оливковою олією.
куряче філе по-італійськи - фото крок 3
Куряче філе порізати на маленькі шматочки.
куряче філе по-італійськи - фото крок 4
Викладіть куряче філе в отриманий з спецій, лимонного соку і оливкового масла соус. Накрийте кришкою або харчовою плівкою. Поставте в холодильник маринуватися на півгодини.
куряче філе по-італійськи - фото крок 5
Розігрійте сковороду і викладіть шматочки курячого філе. Поливати сковороду рослинною олією годі було, для того, щоб курка не пригоріла, в маринаді досить оливкового масла. Смажте курку близько 10 хвилин. Добре обсмажте куряче філе з усіх боків.
куряче філе по-італійськи - фото крок 6
Куряче філе по-італійськи вийде смачним і ароматним. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти