Куряче філе по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачну і ситне куряче філе по-італійськи, підготуйте найпопулярніші італійські приправи - розмарин, базилік, орегано, кмин, майоран і червоний перець. Насолоджуйтесь цим.
Куряче філе по-італійськи можна подати зі спагеті або іншими макаронами. Так само куряче філе добре поєднується зі свіжими овочами і вареним картоплею. Рецепт курячого філе по-італійськи я вичитав в кулінарній книзі італійської кухні. І тепер ділюся ним з вами. Смачного.
- Куряче філе - 500-700 грам
- Лимонний сік - 0, 5-1 склянки
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сушений базилік - 2-3 Щепоток
- Орегано - 2-3 Щепоток
- Розмарин - 2-3 Щепоток
- Кмин - 2-3 Щепоток
- Майоран - 2-3 Щепоток
- Червоний перець - 2-3 Щепоток (теж сушений.)
Підготуйте всі інгредієнти. Подивіться в магазинах, можливо, ви знайдете вже змішані італійські приправи.
У чашці змішайте все приправи з лимонним соком і оливковою олією.
Куряче філе порізати на маленькі шматочки.
Викладіть куряче філе в отриманий з спецій, лимонного соку і оливкового масла соус. Накрийте кришкою або харчовою плівкою. Поставте в холодильник маринуватися на півгодини.
Розігрійте сковороду і викладіть шматочки курячого філе. Поливати сковороду рослинною олією годі було, для того, щоб курка не пригоріла, в маринаді досить оливкового масла. Смажте курку близько 10 хвилин. Добре обсмажте куряче філе з усіх боків.
Куряче філе по-італійськи вийде смачним і ароматним. Насолоджуйтесь!