Куряча грудка з начинкою з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Мій синочок дуже любить це блюдо, а тому готую я його дуже часто. Куряча грудка з начинкою з сиру виходить дуже ніжною всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Саме цим вона і підкорює всіх!
Рецепт, як приготувати курячу грудку з начинкою з сиру, дуже простий. Знадобиться звичайна куряча грудка і твердий сир, а також яйце і панірувальні сухарі. Блюдо готується буквально за півгодини, подаю його я частіше за все з картопляним пюре, і відразу звичайний домашній обід перетворюється в святковий. Впевнена, ваші близькі теж оцінять це блюдо. Навіть мій чоловік, який не любить курку, із задоволенням уплітає курячу грудку з начинкою з сиру!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир твердий - 80 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки промийте та висушіть паперовими рушниками.
Розріжте її навпіл. У самій товстій частині зробіть надріз, щоб вийшов досить великий кишеньку.
Наповніть цей кишеньку шматочком твердого сиру, а місце розрізу закріпіть зубочистками, щоб сир, коли розплавиться, не витікав.
Обваляйте курячі грудки з начинкою спочатку в панірувальних сухарях, змішаних з сіллю, потім у збитому з перцем яйці, а потім знову в панірувальних сухарях.
Викладіть курку на сковороду, смажте з двох сторін в рослинному маслі до утворення хрусткої скоринки.
Тепер викладіть грудки на невелику форму для випікання і відправте в духовку на 15 хвилин (температура - 180 градусів).
Куряча грудка з начинкою з сиру готова! Перед подачею не забудьте вийняти зубочистки! Подавайте з картопляним пюре або кашами. Діткам це блюдо точно сподобається!