Куряча грудка на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Соковита, неймовірно ніжна і смачна куряча грудка на вугіллі - чудова ідея для пікніка. Від неї не відмовляться ні дорослі, ні дітки. Якщо збираєтеся на природу, беріть на замітку цей класний рецепт.
Маринад - справа смаку. Ви можете приготувати той, який вам більше до душі. Поєднання зерновий гірчиці і імбиру мені здається дивно вдалим для курочки. Важливо також не пересушити грудку на вогні і частіше перевертати.
- Куряча грудка - 5 штук
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус або унаги - 1-2 Ст. Ложок
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Курячі грудки промийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком.
Викладіть курочку в зручний контейнер.
Для приготування маринаду з'єднайте майонез і зернову гірчицю.
Додайте корінь імбиру і влийте соєвий соус або унаги. Ретельно перемішайте.
Надішліть маринад до грудкам, розподіліть. Приберіть курочку в холодильник.
Вугілля повинні добре прогоріти, щоб не було вогню.
Грудку викладіть на решітку і відправте на мангал.
Смажте до готовності.
Смачного!