Курський млинцевий торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.
Млинцеві торти зараз дуже популярні і цілком здатні замінити традиційний торт. Пропоную приготувати Курський млинцевий торт: тут найніжніші млинці поєднуються зі згущеним молоком і вареним згущеним молоком. Дуже просто, але дуже смачно.
Опис приготування:
Принадність рецепта в тому, що млинці можна готувати по улюбленому Вами рецептом. А також непогано було б використовувати для прошарку млинців ще й збиті вершки. Подавайте торт з ягодами і сметаною. Дуже смачно!
- Молоко - 500 мілілітрів (для млинців)
- Яйця - 1-2 штук (для млинців)
- Борошно - 5 Ст. Ложок (для млинців)
- Рослинна олія - 30 мілілітрів (для млинців)
- Дріжджі сухі - 5 грам (для млинців)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для млинців)
- Молоко згущене (банку) - 1 штука (для начинки)
- Варене згущене молоко (банку) - 1 штука (для начинки)
1. Змішайте всі інгредієнти для млинців.
2. Випікайте млинці, змащуючи сковорідку і млинці маслом. Млинці повинні вийти дуже рівні. Я вирішила не обрізати вже готові млинці, а пекти млинці, використовую форму для формування салатів.
3. Ось такі квадратні млинчики у мене вийшли.
4. Викладіть перший млинець і змастіть його згущеним молоком.
5. На нього інший млинець. Його змастіть вареним згущеним молоком.
6. Продовжуйте поки млинці не закінчаться. Верх прикрасьте ягодами.
7. Смачного!