Курка, фарширована гранатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курка, фарширована гранатом і сиром, - ідеальне блюдо на святковий стіл. Курку можна підготувати заздалегідь, в духовці вона запікається самостійно, не вимагає особливо пильної уваги.
Курка, фарширована гранатом і сиром, може бути нафарширована заздалегідь і відправлена в холодильник на кілька годин. Перед подачею години за два можна відправити її в духовку. Причому духовка не повинна бути гарячою, вона поступово нагрівається, а рукав для запікання надувається. Курка запікається до красивого золотистого кольору, але не менше години з початку процесу. Коли ви витягнете готову курку з духовки, обережно проткніть рукав, щоб випустити пар. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 1 штука
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Сир - 200 грам
- Гранат - 1 штука
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
Візьміть молодий гранат, щоб кісточки були ніжними. Очистіть зерна від плівок.
Сир натріть на тертці і змішайте з гранатом.
Тушку курки помити і обсушити.
Курку натріть сумішшю майонезу, аджики і перцю. Нафаршіруйте курку сумішшю зерен граната, сиром і соєвим соусом.
Помістіть курку в рукав для запікання, щільно зав'яжіть і відправте ще в нерозігріті духовку. Коли рукав повністю вздуется, запікайте курку при 160 градусах 45 хвилин.
Смачного!