Рецепт Курка, фарширована гранатом і сиром фото

Курка, фарширована гранатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Гранат
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курка, фарширована гранатом і сиром, - ідеальне блюдо на святковий стіл. Курку можна підготувати заздалегідь, в духовці вона запікається самостійно, не вимагає особливо пильної уваги.

Опис приготування:

Курка, фарширована гранатом і сиром, може бути нафарширована заздалегідь і відправлена ​​в холодильник на кілька годин. Перед подачею години за два можна відправити її в духовку. Причому духовка не повинна бути гарячою, вона поступово нагрівається, а рукав для запікання надувається. Курка запікається до красивого золотистого кольору, але не менше години з початку процесу. Коли ви витягнете готову курку з духовки, обережно проткніть рукав, щоб випустити пар. Успіхів і приємного апетиту!

  • Курка - 1 штука
  • Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
  • Сир - 200 грам
  • Гранат - 1 штука
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
курка, фарширована гранатом і сиром - фото крок 1
Візьміть молодий гранат, щоб кісточки були ніжними. Очистіть зерна від плівок.
курка, фарширована гранатом і сиром - фото крок 2
Сир натріть на тертці і змішайте з гранатом.
курка, фарширована гранатом і сиром - фото крок 3
Тушку курки помити і обсушити.
курка, фарширована гранатом і сиром - фото крок 4
Курку натріть сумішшю майонезу, аджики і перцю. Нафаршіруйте курку сумішшю зерен граната, сиром і соєвим соусом.
курка, фарширована гранатом і сиром - фото крок 5
Помістіть курку в рукав для запікання, щільно зав'яжіть і відправте ще в нерозігріті духовку. Коли рукав повністю вздуется, запікайте курку при 160 градусах 45 хвилин.
курка, фарширована гранатом і сиром - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти