Курка, фарширована шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва точно сподобається багатьом з вас, перш за все простотою і легкістю приготування, а також неймовірним смаком, до того ж робиться така курочка дуже швидко - і оком моргнути не встигнете.
Не дарма багатьом господиням так подобається цей рецепт приготування курки, фаршированої шинкою і сиром, принаймні, всі мої знайомі від нього просто у захваті. Це й не дивно, адже з цим рецептом ми можемо за короткий час і з мінімальною кількістю інгредієнтів зробити чудово смачна страва. Я готую таку курку, фаршировану шинкою і сиром, в домашніх умовах і до свят, і просто на вечерю, адже це дійсно швидко, смачно і економічно.
- Куряче філе - 5 штук
- Шинка - 3 скибочки
- Сир твердий - 5 скибочок (тут проволоне)
- Соус песто - 5 Ст. Ложок
- Сухарі паніровочні - 0, 5 склянки
- Порошок часниковий - 0, 5 чайних ложки
- Трави сушені італійські - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
Куряче філе промиваємо і витираємо насухо, кладемо філе на обробну дошку і розрізаємо кожен шматочок уздовж на дві частини (не до кінця), так щоб у нас вийшов кишеньку.
Тепер на одну половинку курячого філе ми викладаємо приблизно ложку соусу песто і половинку скибочки шинки, зверху кладемо шматочок сиру, закриваємо м'ясної кишеньку.
У мисці змішуємо панірувальні сухарі, часниковий порошок і сушені трави, додаємо трохи солі. У цій суміші обвалюють з обох сторін нафаршироване філе, перекладаємо його в форму для запікання.
Накриваємо форму фольгою і ставимо її в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 15-20 хвилин фольгу слід зняти і кілька хвилин готувати курку без неї, щоб вона підрум'янилася. Готову страву викладаємо на тарілку і подаємо з овочевим салатом до столу. Приємного всім апетиту!