Крила індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати крила індички в мультиварці можна до обіду або навіть на святковий стіл. В даному рецепті крила готуються разом з гарніром (гречаною крупою), що зручно подвійно. Готуємо?
Відмінне блюдо - крила індички в мультиварці з гарніром. Крила можна готувати як самостійну страву, а можна маринувати, гасити в соусі. Тут вже як забажаєте. Даний рецепт передбачає приготування крил разом з гречкою.
- Індичка - 4 штуки (крила)
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Перець чилі - За смаком
- Часник - За смаком
- Корінь імбиру - За смаком
- Цедра лимону - За смаком
- Зелений горошок - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложок
1. Ця страва готується в мультиварці разом з гарніром в декількох режимах. Отже, для початку потрібно приготувати індиче м'ясо.
2. Ретельно моєму крила, викладаємо їх в чашу мультиварки (попередньо змащуємо її маслом). Виставляємо режим "випічка" і запікаємо близько 20 хвилин.
3. Поки крильця запікаються, narezhem фрукти.
4. Нарізаємо цибулю та моркву, а також натираємо цедру лимона і корінь імбиру. Часник можна нарізати, а можна видавити на чесночнице.
5. Коли м'ясо буде готове, викладаємо на нього овочі і заливаємо все водою. tusim навколо 10-15 хвилин.
6. У бульйон потрібно додати трохи томатної пасти.
7. Потім викладаємо гречану крупу (ретельно її промивши), додаємо трохи води (щоб та покрила гречку) і виставляємо режим "варка" .
8. Подаємо в гарячому вигляді. У самому кінці приготування і, можна сказати, перед подачею можна додати хмелі-сунелі.