Крила в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Крила "буффало" - одна з найпопулярніших і смачних закусок в американському фаст-фуді. Вони гострі і готуються у фритюрі. Для великої компанії - відмінний рецепт, як приготувати крила в клярі.
Крильця в клярі гострі, з ніжним м'яким м'ясом завдяки хрусткому клярі з 3 шарів. Такої кількості продуктів вистачить на велику компанію. Подавайте крила гарячими з соусом із сметани, майонез, лимонного соку, нарізаної петрушки, блакитного сиру і видавленого часнику. Обов'язково підготуйте побільше рідини запити гостроту
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Вустерширський соус - 1/4 чайних ложки
- Курячі крильця - 30 штук
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
1
Змішайте борошно, сіль, кайенский і чорний перець. У цю суміш потрібно буде занурювати крила.
2
Курячі крила помийте і злегка обсушити паперовими рушниками.
3
Викладіть крила в глибокий посуд, залийте гарячим гострим соусом і додайте вустерширський соус. Перемішайте, накрийте і поставте їх маринуватися в холодильник на півгодини.
4
Для приготування клярі збийте 2 яйця віночком, потім додайте молоко і перемішайте.
5
Кожне крило занурте в борошняну суміш, потім -
В яєчну і знову в борошняну. Обсмажуйте їх у великій кількості гарячого рослинного масла 12-15 хвилин, поки тісто не стане хрустким і золотистим.
В яєчну і знову в борошняну. Обсмажуйте їх у великій кількості гарячого рослинного масла 12-15 хвилин, поки тісто не стане хрустким і золотистим.
6
Викладіть обсмажені крильця на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.