Котлети з лосося з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Що ви скажіть, якщо ми візьмемо гарне філе червоної риби і перетворимо його в несподіване блюдо? У ньому ви зовсім не впізнаєте базовий продукт, але тим не менш, це буде неймовірно смачно і незвично!
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати смачні котлети з лосося. Пишні, хрусткі зовні і м'які всередині - це все про них. Гірчична заправка і селеру додадуть страві неповторного смаку та аромату, обов'язково спробуйте!
- Майонез - 50 грам
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Приправа для риби - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Лосось, філе - 550 грам
- Хлібні крихти - 150 грам
- Селера, стебло - 2 штуки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Кріп, гілочка - 1-2 штук
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
Для початку дрібно порубати філе лосося.
В окремій мисці перемішайте майонез з гірчицею, приправою, соком лимона, перцем і сіллю.
Викладіть до отриманої заправці рибу і перемішайте. Туди ж дрібно наріжте кріп, цибуля і селера. Ще раз перемішайте.
Сформуйте круглі котлетки. Обваляйте кожну в крихтах.
У розігрітій з маслом сковороді обсмажте котлетки до рум'яної скоринки, по 2-3 хвилини з кожного боку.
Смачного!