Котлети з фаршу лосося
(покроковий рецепт з фото)
Риба, особливо лосось, дуже корисна для організму людини. Яке блюдо приготувати з лосося? А приготуйте котлети - це і смачно, і ситно, і готується досить швидко!
Хочу поділитися з вами рецептом приготування котлет з фаршу лосося. Ця страва надзвичайно смачне і незвичайне, тому цілком може бути подане з нагоди свята. Якщо лосось свіжий, то котлети з нього будуть просто танути в роті. Обов'язково приготуйте!
- Філе лосося - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Білий хліб - 2-3 скибочок
- Молоко - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Філе лосося ретельно промиваємо та нарізаємо шматками.
2. Шматки риби кладемо в блендер і подрібнюємо, щоб вийшов фарш.
3. З білого хліба видаляємо корочку, потім кришимо його і кладемо в піалу з молоком. Розминаємо виделкою і залишаємо на хвилин 10, щоб хліб розмокнув.
4. Дрібно нарізаємо або подрібнюємо в блендері цибулю.
5. У фарш лосося додаємо розмочений батон і подрібнену цибулю. Вбиваємо яйце. Солимо і перчимо. Можна також додати спеції для риби. Ретельно перемішуємо всі компоненти до однорідності маси. Якщо фарш вийде занадто рідким, додайте трохи сухарів або борошна.
6. З отриманої маси ліпимо котлети і паніруємо в сухарях.
7. Паніровані котлети обсмажити на олії з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо котлети гаситися 30-40 хвилин.
8. Котлети з фаршу лосося готові! Смачного!