Котлети з лосося
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з лосося - дуже простенькі, смачненькі і легкі рибні котлети, які я зазвичай готую з фаршу лосося, який купую в магазині. Дуже смачно і бюджетно.
Котлети з лосося готуються дуже просто - рецепт вам підкаже, як. Робиться це досить швидко, але виходить дуже навіть смачно. Такий собі смачний обід або вечерю буквально за 20-30 хвилин, в залежності від того, наскільки спритно управляєтеся на кухні. Найкраще для котлет використовувати вже готовий фарш з лосося, який можна знайти в будь-якому рибному магазині або в великому супермаркеті. Коштує такий фарш недорого і це його велика перевага, т.К. Робити фарш зі звичайного лосося самому досить дорого.
- Фарш лосося - 900 грам
- Нарізаний кріп - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
Цибулю дрібно дрібно нарізаємо або подрібнюємо за допомогою блендера або трьом на тертці. Потім в зручній посуді змішуємо: подрібнену цибулю, фарш лосося, майонез, яйця, кріп і панірувальні сухарі.
Солимо, перчимо і все гарненько замішуємо до однорідної маси.
З отриманої маси мокрими руками формуємо котлетки. На середній вогонь ставимо сковорідку, наливаємо в неї масло і на середньому вогні обсмажуємо котлетки з двох боків до утворення апетитною скоринки.
Котлети з лосося подаємо з картопляним пюре або рисом. Смачного!